17 okt 2016 06:00

17 okt 2016 06:00

Hur kan det bli så fel?

Rehab

Helt nybyggd handikapptoalett på rehab på Badhusgatan i Skövde. Men hur tänker de som bestämmer vart pappersrullen skall sitta, det är nästan en halvmeter dit när man sitter på toaletten? Spegeln har vi som sitter i rullstol inte en chans att spegla oss i. Hur kan det bli så här dåligt med en nybyggnation år 2016?

Rullstolsburen

Helt nybyggd handikapptoalett på rehab på Badhusgatan i Skövde. Men hur tänker de som bestämmer vart pappersrullen skall sitta, det är nästan en halvmeter dit när man sitter på toaletten? Spegeln har vi som sitter i rullstol inte en chans att spegla oss i. Hur kan det bli så här dåligt med en nybyggnation år 2016?

Rullstolsburen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.