17 okt 2016 06:00

17 okt 2016 06:00

Hur tänker ni?

Löner

Vill gratulera alla kommunpolitiker till den stora löneförhöjningen, det är ni ju värda ... Självklart ska ni följa statsrådens löneutveckling och alla rekommendationer. Lönerna är ju också permanenta.

Själv har jag sökt lärarlönelyftet efter många år i skolan med en låg lön. Tyvärr väljer Skövde kommun att inte göra lyftet permanent utan det gäller under ett år – sen är det tillbaka till en budgetbesparande lön! Någon annan får ju kanske lyftet nästa år och då är det ju fler som får ta del av det tillfälligt! Eller? Hur tänker ni? Det finns pengar till era löner för ni är få, men inte till våra för vi är fler? Vi har bland de lägsta lönerna i Europa för arbete och pedagogik i skola, förskola och fritidshem!

Skäms!

Anna

Vill gratulera alla kommunpolitiker till den stora löneförhöjningen, det är ni ju värda ... Självklart ska ni följa statsrådens löneutveckling och alla rekommendationer. Lönerna är ju också permanenta.

Själv har jag sökt lärarlönelyftet efter många år i skolan med en låg lön. Tyvärr väljer Skövde kommun att inte göra lyftet permanent utan det gäller under ett år – sen är det tillbaka till en budgetbesparande lön! Någon annan får ju kanske lyftet nästa år och då är det ju fler som får ta del av det tillfälligt! Eller? Hur tänker ni? Det finns pengar till era löner för ni är få, men inte till våra för vi är fler? Vi har bland de lägsta lönerna i Europa för arbete och pedagogik i skola, förskola och fritidshem!

Skäms!

Anna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.