18 okt 2016 06:00

18 okt 2016 06:00

Äntligen blir kyrkan till för alla

S:ta Helena kyrka

Jag blev så glad när jag såg i tidningen att det skulle bli öppet hus för föräldrar och barn i S:ta Helena kyrka. Det känns som att äntligen blir kyrkan öppen för alla.

Om jag förstått rätt så är det kyrkorådet och chefer som beslutar hur verksamheten ska se ut i kyrkan i Skövde. Tack till er som tagit detta toppenbeslut. För ett tag kändes det som att kyrkan i centrum bara var för en viss sorts kristna och lite konservativ. Men nu känns det väldigt bra och jag hoppas att många hittar dit.

Glad mamma

 

Om jag förstått rätt så är det kyrkorådet och chefer som beslutar hur verksamheten ska se ut i kyrkan i Skövde. Tack till er som tagit detta toppenbeslut. För ett tag kändes det som att kyrkan i centrum bara var för en viss sorts kristna och lite konservativ. Men nu känns det väldigt bra och jag hoppas att många hittar dit.

Glad mamma

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.