18 okt 2016 06:00

18 okt 2016 06:00

Hårdare krav på sossar?

Riksdagsarvoden

Jag noterade en insändare (SLA 7/10) med ett påstående om att det var ovärdigt med höga riksdagslöner för socialdemokrater. Jag för min del tycker i så fall det är lika konstigt att centerpartister och sverigedemokrater har samma höga ersättning. För det kan väl inte vara så att riksdagsledamöterna ska ha olika lön eller arvode beroende på vilket parti de tillhör.

Kanske förväntar vi oss att sossar ska vara lite bättre, tjäna lite mindre och lösa alla problem. Ställs det hårdare krav på sossar?

Anna-Greta Johansson

Jag noterade en insändare (SLA 7/10) med ett påstående om att det var ovärdigt med höga riksdagslöner för socialdemokrater. Jag för min del tycker i så fall det är lika konstigt att centerpartister och sverigedemokrater har samma höga ersättning. För det kan väl inte vara så att riksdagsledamöterna ska ha olika lön eller arvode beroende på vilket parti de tillhör.

Kanske förväntar vi oss att sossar ska vara lite bättre, tjäna lite mindre och lösa alla problem. Ställs det hårdare krav på sossar?

Anna-Greta Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.