10 jan 2017 06:00

10 jan 2017 06:00

Blinka först – kör ut sedan

Bussar:

Jag tycker det är en trafikfara när en buss kör ut från busshållsplatsen då man är på väg att köra om den. Som bussförare måste man ju titta i backspegeln och sedan slå på blinkers innan man kör ut. Man kan ju inte köra ut mitt framför näsan på en och sedan börja blinka. Det var bara jag på vägen och jag tycker detta körsätt är livsfarligt. Jag har upplevt det några gånger nu.

Morgonkörning

Jag tycker det är en trafikfara när en buss kör ut från busshållsplatsen då man är på väg att köra om den. Som bussförare måste man ju titta i backspegeln och sedan slå på blinkers innan man kör ut. Man kan ju inte köra ut mitt framför näsan på en och sedan börja blinka. Det var bara jag på vägen och jag tycker detta körsätt är livsfarligt. Jag har upplevt det några gånger nu.

Morgonkörning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.