10 jan 2017 06:00

10 jan 2017 06:00

Bygg konserthuset i centrum!

Brända tomten:

Tack Marie Ekman för att du och ditt parti vill ha kongresshall/konserthus på den så kallade ”brända tomten” intill kulturhuset. Det finns inget bättre alternativ! Vad bra för alla kongress- och konsertbesökare att ha så nära till bra kommunikationer, nära till hotell och restauranger och inte minst Skövdes centrum. Byggs anläggningen på berget blir det bara ett hotell som gynnas. Deltagare på kongresser känner väl sig tvungna att bo och äta på hotellet. Konsertbesökare får svårt att ta sig dit. För människor som vill gå och lyssna på en konsert är läget vid brända tomten ypperligt, så nära bussar och tåg för dem som kommer utifrån.

Nej, bygg kongress/konserthus på nämnda tomt så har man nära till allt i centrum.

Alf Axelsson

Tack Marie Ekman för att du och ditt parti vill ha kongresshall/konserthus på den så kallade ”brända tomten” intill kulturhuset. Det finns inget bättre alternativ! Vad bra för alla kongress- och konsertbesökare att ha så nära till bra kommunikationer, nära till hotell och restauranger och inte minst Skövdes centrum. Byggs anläggningen på berget blir det bara ett hotell som gynnas. Deltagare på kongresser känner väl sig tvungna att bo och äta på hotellet. Konsertbesökare får svårt att ta sig dit. För människor som vill gå och lyssna på en konsert är läget vid brända tomten ypperligt, så nära bussar och tåg för dem som kommer utifrån.

Nej, bygg kongress/konserthus på nämnda tomt så har man nära till allt i centrum.

Alf Axelsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.