10 jan 2017 06:00

10 jan 2017 06:00

En eloge till S

Skövde:

En eloge till Socialdemokraterna med Marie Ekman i spetsen för att man inte ger vika för påtryckningar att stötta privata entreprenörer med skattepengar. De behövs bättre inom bland annat äldrevården så att våra gamla kunde få varm närlagad mat varje dag.

Även en eloge till insändaren i lördagens SLA att man kan utnyttja området mellan Skultorp och Skövde till bostadsbyggande istället för att skövla fina grönområden där folk har valt att bo just på grund av att det finns gröna ytor för rekreation. Och tänk vad mycket fina områden för bostadsbyggande vi hade kunnat få om inte de ledande i kommunen beviljat Cementa fortsatt lov att utöka sitt brytande.

Tant Grön

En eloge till Socialdemokraterna med Marie Ekman i spetsen för att man inte ger vika för påtryckningar att stötta privata entreprenörer med skattepengar. De behövs bättre inom bland annat äldrevården så att våra gamla kunde få varm närlagad mat varje dag.

Även en eloge till insändaren i lördagens SLA att man kan utnyttja området mellan Skultorp och Skövde till bostadsbyggande istället för att skövla fina grönområden där folk har valt att bo just på grund av att det finns gröna ytor för rekreation. Och tänk vad mycket fina områden för bostadsbyggande vi hade kunnat få om inte de ledande i kommunen beviljat Cementa fortsatt lov att utöka sitt brytande.

Tant Grön

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.