10 jan 2017 06:00

10 jan 2017 06:00

Skatteverket försvårar för oss

Småföretag:

Jag är djupt oroad av hur Skatteverket arbetar i vårt kära land. Har varit egen företagare i över 30 år med flera anställda.

Under alla år så kommer det bara mer tvingande åtgärder för att kunna driva företaget. Nya regler som alltid innebär nya kostnader som det lilla företaget måste betala! Nu dessutom så har vi åkt på skattesmäll på våra bilar för att det saknades några resor som vi glömt. Det mest galna i detta är att mina anställda måste betala stora belopp ur egen plånbok. Nu har flera sagt upp sig och mitt företag kommer att läggas ner! Så nu Skatteverket har ni lyckats bra, inga arbetsgivaravgifter, sociala avgifter eller moms och dessutom arbetslösa människor.

Tycker det är sjukt att man skjuter mygg och silar elefanter! Se till att jaga yrkeskriminella som förstör på riktigt och sluta sätt dit småföretagare för småresor!

Fd arbetsgivare

 

Under alla år så kommer det bara mer tvingande åtgärder för att kunna driva företaget. Nya regler som alltid innebär nya kostnader som det lilla företaget måste betala! Nu dessutom så har vi åkt på skattesmäll på våra bilar för att det saknades några resor som vi glömt. Det mest galna i detta är att mina anställda måste betala stora belopp ur egen plånbok. Nu har flera sagt upp sig och mitt företag kommer att läggas ner! Så nu Skatteverket har ni lyckats bra, inga arbetsgivaravgifter, sociala avgifter eller moms och dessutom arbetslösa människor.

Tycker det är sjukt att man skjuter mygg och silar elefanter! Se till att jaga yrkeskriminella som förstör på riktigt och sluta sätt dit småföretagare för småresor!

Fd arbetsgivare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.