11 jan 2017 06:00

11 jan 2017 06:00

Stärkt försvar

Försvaret:

Bra Ivar Virgin! Ditt inlägg i SLA 10/1 om försvarsobligationer är bra. När varje parti tycks ha en alldeles särskild lösning om hur det akuta behovet av att stärka försvaret ska lösas, då är det inte meningsfullt att försöka nå en gemensam snabb lösning. Man ska inte offra krut på döda hökar är ett känt begrepp. Obligationsmetoden användes under andra världskriget. Dags igen.

Gösta Carlson

civ.ing., f.d. aktiv (M)

Bra Ivar Virgin! Ditt inlägg i SLA 10/1 om försvarsobligationer är bra. När varje parti tycks ha en alldeles särskild lösning om hur det akuta behovet av att stärka försvaret ska lösas, då är det inte meningsfullt att försöka nå en gemensam snabb lösning. Man ska inte offra krut på döda hökar är ett känt begrepp. Obligationsmetoden användes under andra världskriget. Dags igen.

Gösta Carlson

civ.ing., f.d. aktiv (M)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.