11 jan 2017 06:00

11 jan 2017 06:00

Vem hotar hundägare?

Skultorp:

Vem är det som åker runt i och utanför Skultorp och hotar hundägare? Det hände senast i söndags där du hotade en tjej med två små valpar hon hade lösa. Du är tydligen jägare och borde då rimligtvis förstå att en elva veckors valp inte jagar. Tjejen hade koll på sina valpar, men du var tvungen att skrämma henne... Att hota med att du tar hennes valpar om hon inte kopplar dem? Jag råkar känna dessa hundar och ägare väl och vet att de inte är kapabla till jakt.

Det är inte första gången du gjort så här heller. Jag vet fler tillfällen. Är det tillåtet att göra så här, skulle jag vilja veta. Kanske någon på Polismyndigheten kan svara på det?

Sköt dig själv

Vem är det som åker runt i och utanför Skultorp och hotar hundägare? Det hände senast i söndags där du hotade en tjej med två små valpar hon hade lösa. Du är tydligen jägare och borde då rimligtvis förstå att en elva veckors valp inte jagar. Tjejen hade koll på sina valpar, men du var tvungen att skrämma henne... Att hota med att du tar hennes valpar om hon inte kopplar dem? Jag råkar känna dessa hundar och ägare väl och vet att de inte är kapabla till jakt.

Det är inte första gången du gjort så här heller. Jag vet fler tillfällen. Är det tillåtet att göra så här, skulle jag vilja veta. Kanske någon på Polismyndigheten kan svara på det?

Sköt dig själv

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.