12 jan 2017 06:00

12 jan 2017 06:00

Mycket bra idé

Försvaret:

I ett debattinlägg den 10 januari skrev Ivar Virgin att försvarsobligationer är ett möjligt sätt att ekonomiskt stärka försvaret. Jag finner idén utomordentligt intressant. Jag skulle vara den första att anteckna mig. Jag önskar att Ivar Virgin med sitt vida kontaktnät driver frågan skyndsamt. Jag önskar en vidare debatt i frågan. Något måste göras. Nu!

Jan-Åke Liljedahl

I ett debattinlägg den 10 januari skrev Ivar Virgin att försvarsobligationer är ett möjligt sätt att ekonomiskt stärka försvaret. Jag finner idén utomordentligt intressant. Jag skulle vara den första att anteckna mig. Jag önskar att Ivar Virgin med sitt vida kontaktnät driver frågan skyndsamt. Jag önskar en vidare debatt i frågan. Något måste göras. Nu!

Jan-Åke Liljedahl

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.