18 mar 2017 06:00

18 mar 2017 06:00

Hur många andra sökte tjänsten?

Next Skövde:

Next Skövde AB slutar hyra in Henrik Berggren som evenemangschef. I stället anställs han nu av bolaget.

Men. Är inte Next Skövde AB ett dotterbolag till Skövde Stadhus AB som är ett dotterbolag till Skövde kommun? Var är platsannonsen? Var är den så kallade offentliga upphandlingen? Hur många andra sökande fanns det till tjänsten? Som boende i Skövde och skattebetalare till Skövde kommun ställer jag mig frågande!

Obs! Jag har inget emot Henrik Berggren utan jag vill ha lika villkor när Next Skövde anställer personal!

Anders Baldervik

Next Skövde AB slutar hyra in Henrik Berggren som evenemangschef. I stället anställs han nu av bolaget.

Men. Är inte Next Skövde AB ett dotterbolag till Skövde Stadhus AB som är ett dotterbolag till Skövde kommun? Var är platsannonsen? Var är den så kallade offentliga upphandlingen? Hur många andra sökande fanns det till tjänsten? Som boende i Skövde och skattebetalare till Skövde kommun ställer jag mig frågande!

Obs! Jag har inget emot Henrik Berggren utan jag vill ha lika villkor när Next Skövde anställer personal!

Anders Baldervik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.