20 mar 2017 14:11

20 mar 2017 14:11

Dags för S att agera

Migrationsverket:

Riksdagsledamoten Cecilia Widegren har på ett föredömligt sätt engagerat sig i den utvisningshotade kökschefen Dominic Uche Emenike, anställd på restaurang Mangos i Skövde. Dominic har bott och arbetat i Sverige i tio år och Migrationsverket avser nu att utvisa honom för att han under ett par månader inte haft den inkomstnivå som regelverket har fastställt. Detta regelverk är, hör och häpna, avsett att skydda individen från att underbetalas och utnyttjas på den svenska arbetsmarknaden men det är väl ingen som förstår logiken i detta regelverk, allra minst kökschef Dominic själv som nu riskerar att förlora hela sin framtid.

Nu väntar åtminstone jag på att Monica Gren med flera socialdemokrater ansluter till Widegrens handlingskraft och kräver att Migrationsverket tar sitt förnuft till fånga om det nu finns någon som har något sådant där.

Kent Rohdin

Nu väntar åtminstone jag på att Monica Gren med flera socialdemokrater ansluter till Widegrens handlingskraft och kräver att Migrationsverket tar sitt förnuft till fånga om det nu finns någon som har något sådant där.

Kent Rohdin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.