19 apr 2017 08:09

19 apr 2017 08:09

Flera fel verkar ha begåtts

Arbetsförmedlingen:

Replik på insändare Hur arbetar Arbetsförmedlingen? i SLA 18 april.

Det är verkligen tråkigt att läsa din berättelse av dina kontakter med oss på Arbetsförmedlingen. Flera fel verkar ha begåtts och vi vill gärna träffa dig för att se till att du får bästa möjliga hjälp av oss framöver.

När det gäller din fråga om vilka som Arbetsförmedlingen lämnar ut dina uppgifter till när du är arbetssökande hos oss. När en arbetsgivare kontaktar oss för att rekrytera så väljer handläggarna ut lämpliga kandidater ur hela vårt register. På det viset kan du som arbetssökande bli uppringd av en arbetsgivare utan att just din handläggare varit involverad.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett möte.

Magnus Oscarsson

chef för Arbetsförmedlingen i Östra Skaraborg

Replik på insändare Hur arbetar Arbetsförmedlingen? i SLA 18 april.

Det är verkligen tråkigt att läsa din berättelse av dina kontakter med oss på Arbetsförmedlingen. Flera fel verkar ha begåtts och vi vill gärna träffa dig för att se till att du får bästa möjliga hjälp av oss framöver.

När det gäller din fråga om vilka som Arbetsförmedlingen lämnar ut dina uppgifter till när du är arbetssökande hos oss. När en arbetsgivare kontaktar oss för att rekrytera så väljer handläggarna ut lämpliga kandidater ur hela vårt register. På det viset kan du som arbetssökande bli uppringd av en arbetsgivare utan att just din handläggare varit involverad.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett möte.

Magnus Oscarsson

chef för Arbetsförmedlingen i Östra Skaraborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.