21 apr 2017 08:16

21 apr 2017 08:16

Vi kör för fullt!

Sandupptagning:

Replik på insändare angående sandupptagning i SLA 19/4.

Skövde kommun påbörjade arbetet med sandupptagning i Skövde i början av april. Vi startar oftast i centrum och arbetar oss utåt. Under påskveckan prioriterar vi Skövdes alla skolor, för att kunna arbeta så obehindrat som möjligt med våra maskiner där då det är färre barn och ungdomar på plats. Vi håller fortfarande på med sandupptagningen och kör för fullt. Vi kan inte säga exakt när vi kör ett specifikt område, men vi räknar med att vara klara med hela Skövde i början av maj.

Emelie Karlsson Landén

enhetschef driftenheten, Skövde kommun

Replik på insändare angående sandupptagning i SLA 19/4.

Skövde kommun påbörjade arbetet med sandupptagning i Skövde i början av april. Vi startar oftast i centrum och arbetar oss utåt. Under påskveckan prioriterar vi Skövdes alla skolor, för att kunna arbeta så obehindrat som möjligt med våra maskiner där då det är färre barn och ungdomar på plats. Vi håller fortfarande på med sandupptagningen och kör för fullt. Vi kan inte säga exakt när vi kör ett specifikt område, men vi räknar med att vara klara med hela Skövde i början av maj.

Emelie Karlsson Landén

enhetschef driftenheten, Skövde kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.