13 jul 2017 06:00

13 jul 2017 06:00

Det finns bättre banker

BANK

Apropå ”Mycket irriterad Nordea-kund”. Efter att ha fötts in i Nordea (då Skaraborgsbanken) bytte jag bank för ett antal år sedan och det på grund av Nordeas ointresse för den lilla kunden.

Jag skulle lägga om huslånen och det var inte svårt att hitta nya banker som var mer intresserade att titta på bättre räntenivåer. Vi har en förmåga att stanna kvar för länge då vi tror att detta med lång och trogen kund innebär något, men i Nordeas fall är det inte så. Är du inte nöjd med din bank byt, det finns bättre banker.

Magnus Andersson, nu SEB-kund

 

Jag skulle lägga om huslånen och det var inte svårt att hitta nya banker som var mer intresserade att titta på bättre räntenivåer. Vi har en förmåga att stanna kvar för länge då vi tror att detta med lång och trogen kund innebär något, men i Nordeas fall är det inte så. Är du inte nöjd med din bank byt, det finns bättre banker.

Magnus Andersson, nu SEB-kund

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.