14 jul 2017 06:00

14 jul 2017 06:00

Längre restid

BUSS

Resandet med linje 6 har ökat kraftigt säger Västtrafik i onsdagens SLA, Det är säkert korrekt men anledningen är troligtvis att om man bor längre ut i Ryd än Ryds centrum så finns det numera ingen annan linje att använda. Tidigare kunde resenärer från Myggvägen och Barkvägen med flera välja mellan tre olika linjer.

Tyvärr så innebar omläggningen också att restiden till centrum ökade med 100 procent.

För många så blev omläggningen en klar försämring. Ge oss ett snabbare alternativ till centrum och gör sen om mätningen.

Barkvägen 147a

Resandet med linje 6 har ökat kraftigt säger Västtrafik i onsdagens SLA, Det är säkert korrekt men anledningen är troligtvis att om man bor längre ut i Ryd än Ryds centrum så finns det numera ingen annan linje att använda. Tidigare kunde resenärer från Myggvägen och Barkvägen med flera välja mellan tre olika linjer.

Tyvärr så innebar omläggningen också att restiden till centrum ökade med 100 procent.

För många så blev omläggningen en klar försämring. Ge oss ett snabbare alternativ till centrum och gör sen om mätningen.

Barkvägen 147a

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.