17 jul 2017 06:00

17 jul 2017 06:00

Stopp vid Vristulven

BAD

Nu under den varma årstiden är vi många som gärna tar med oss våra hundar till badet för lite svalka.

Det börjar bli omöjligt runt Vristulven där ”ägarna” stänger av skogsvägarna med bommar för att hindra människor från att komma till stranden. Vad händer vid en skogsbrand, sjukdomsfall eller drunkningsolycka? Har allemansrätten slutat gälla runt Vristulven?

Britt-Marie Lundgren

 

Det börjar bli omöjligt runt Vristulven där ”ägarna” stänger av skogsvägarna med bommar för att hindra människor från att komma till stranden. Vad händer vid en skogsbrand, sjukdomsfall eller drunkningsolycka? Har allemansrätten slutat gälla runt Vristulven?

Britt-Marie Lundgren

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.