10 aug 2017 08:10

10 aug 2017 08:10

Farligt att gå vid stup

Utsiktsplatser:

En reflektion till insändaren om Ryds grottor som fått rubriken ”Ta bort riset” (SLA 18/7). Efter att några gånger sett hur det ibland kan gå till vid väl frekventerade utsiktsplatser, med stup eller ladväggar, kan man bara konstatera att det kan vara direkt livsfarligt att gå rakt nedanför eller intill stupen. Det är bara bra att det finns något som hindrar att man går rakt under stupen.

Det finns de som roar sig, och ibland föräldrar med barn, med att kasta stenar, flaskor och annat som finns tillgängligt, utför stupet. ”Kul att höra när det smäller därnere.” En promenad nedanför en frekventerad plats med stup, kan, om man har maximal otur, bli den sista.

Flanör

En reflektion till insändaren om Ryds grottor som fått rubriken ”Ta bort riset” (SLA 18/7). Efter att några gånger sett hur det ibland kan gå till vid väl frekventerade utsiktsplatser, med stup eller ladväggar, kan man bara konstatera att det kan vara direkt livsfarligt att gå rakt nedanför eller intill stupen. Det är bara bra att det finns något som hindrar att man går rakt under stupen.

Det finns de som roar sig, och ibland föräldrar med barn, med att kasta stenar, flaskor och annat som finns tillgängligt, utför stupet. ”Kul att höra när det smäller därnere.” En promenad nedanför en frekventerad plats med stup, kan, om man har maximal otur, bli den sista.

Flanör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.