11 aug 2017 14:04

11 aug 2017 14:04

Ett gyllene tillfälle

Manifestation:

I dagarna har ensamkommande från främst Afghanistan, genomfört en manifestation på Mynttorget i Stockholm. Flertalet av demonstranterna har fått avslag på sitt uppehållstillstånd. I en intervju med SVT uppgav till och med ett av barnen att han fått avslag flertalet gånger.

Alltså, här har vi mängder med människor som fått avvisningsbeslut och skall således avvisas, helt i linje med svensk och internationell lag. I dag har polisen uppgiften att söka upp de 100 000-tals människor som uppehåller sig olagligt i landet. Med tanke på den massiva polisbevakningen som avdelats till manifestationen så har just nu polisen ett gyllene tillfälle att ingripa och genomföra ID-kontroller. Hoppas det finns taktisk förmåga inom Stockholmspolisen...

Tommy H

Skövde

I dagarna har ensamkommande från främst Afghanistan, genomfört en manifestation på Mynttorget i Stockholm. Flertalet av demonstranterna har fått avslag på sitt uppehållstillstånd. I en intervju med SVT uppgav till och med ett av barnen att han fått avslag flertalet gånger.

Alltså, här har vi mängder med människor som fått avvisningsbeslut och skall således avvisas, helt i linje med svensk och internationell lag. I dag har polisen uppgiften att söka upp de 100 000-tals människor som uppehåller sig olagligt i landet. Med tanke på den massiva polisbevakningen som avdelats till manifestationen så har just nu polisen ett gyllene tillfälle att ingripa och genomföra ID-kontroller. Hoppas det finns taktisk förmåga inom Stockholmspolisen...

Tommy H

Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.