11 aug 2017 14:04

11 aug 2017 14:04

Snabbt jobbat på akuten!

Skas:

Jag är Boråsbo med fritidshus i Sjötorp, och som de flesta kontorsmänniskor tycker jag om att snickra, måla och använda händerna under semestern. Började även detta årets semester med att med friskt mod ta mig an snickeriprojekt i fritidshuset, med påföljd att jag skadade min handrygg med fogsvansen och fick uppsöka akutmottagningen i Skövde.

Detta skedde den 4 juli, vid 19.30-tiden på kvällen och när jag anlände till akutmottagningen förberedde jag mig av erfarenhet (från min hemort) på en mycket låååång vänte- och behandlingstid. Döm om min stora, positiva förvåning efter att behandlats, sytts ihop, fått antibiotika och stelkramp, röntgats, kunde återvända till Sjötorp redan vid 22.15-tiden. Imponerande effektivitet och synergitänk av läkare och sköterskor. Ett stort fång rosor till er alla på Skas akutmottagning.

Klantig hemmasnickare

Detta skedde den 4 juli, vid 19.30-tiden på kvällen och när jag anlände till akutmottagningen förberedde jag mig av erfarenhet (från min hemort) på en mycket låååång vänte- och behandlingstid. Döm om min stora, positiva förvåning efter att behandlats, sytts ihop, fått antibiotika och stelkramp, röntgats, kunde återvända till Sjötorp redan vid 22.15-tiden. Imponerande effektivitet och synergitänk av läkare och sköterskor. Ett stort fång rosor till er alla på Skas akutmottagning.

Klantig hemmasnickare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.