11 aug 2017 14:03

11 aug 2017 14:03

Vems är ansvaret?

Hålor:

Någon gång i vintras grävde man upp gatorna för att lägga fiber för huset på Kapellvägen, tyvärr så har man inte lagt igen vägen som den skall vara. Stora hålor är det så man kan absolut inte cykla över för då stupar man och att köra över med bilen är svårt.

Har mejlat kommunen en gång om detta, då kom man och fyllde i hålorna men sedan har inget mer hänt. Vems ansvar är det att detta blir gjort någon gång?

Carina Larsson

Någon gång i vintras grävde man upp gatorna för att lägga fiber för huset på Kapellvägen, tyvärr så har man inte lagt igen vägen som den skall vara. Stora hålor är det så man kan absolut inte cykla över för då stupar man och att köra över med bilen är svårt.

Har mejlat kommunen en gång om detta, då kom man och fyllde i hålorna men sedan har inget mer hänt. Vems ansvar är det att detta blir gjort någon gång?

Carina Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.