11 aug 2017 08:09

11 aug 2017 08:09

Vi gör en extra översyn

Skas:

Replik till insändare med rubrik ”Trasigt på toaletterna” i SLA den 5/8.

Det är Västfastigheter som har hand om drift och underhåll av sjukhuset. Västfastigheter är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och ansvarar för Regionens samtliga sjukhus.

Som besökande till sjukhuset kan man vid upptäckta fel, meddela antingen personal på den avdelning man besöker, sjukhusvärdinnorna från Röda Korset eller receptionspersonalen. De i sin tur kontaktar Västfastigheter.

Regionens städpersonal anmäler fel som de upptäcker till Västfastigheter.

Vi förstår obehaget med lösa sitsar och beklagar att ni drabbats av detta. De byts ut kontinuerligt, men vi kan ha missat byte av några, så vi gör nu en extra översyn. Sitsarna och toaletterna är av kända svenska kvalitetsmärken, men naturligtvis slits de också.

Med vänliga hälsningar:

Johan T Hägg

Driftchef

Det är Västfastigheter som har hand om drift och underhåll av sjukhuset. Västfastigheter är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och ansvarar för Regionens samtliga sjukhus.

Som besökande till sjukhuset kan man vid upptäckta fel, meddela antingen personal på den avdelning man besöker, sjukhusvärdinnorna från Röda Korset eller receptionspersonalen. De i sin tur kontaktar Västfastigheter.

Regionens städpersonal anmäler fel som de upptäcker till Västfastigheter.

Vi förstår obehaget med lösa sitsar och beklagar att ni drabbats av detta. De byts ut kontinuerligt, men vi kan ha missat byte av några, så vi gör nu en extra översyn. Sitsarna och toaletterna är av kända svenska kvalitetsmärken, men naturligtvis slits de också.

Med vänliga hälsningar:

Johan T Hägg

Driftchef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.