11 sep 2017 08:06

11 sep 2017 08:06

En mötesplats för kulturen

Kyrkovalet:

Socialdemokraterna vill ha en öppen demokratisk kyrka för alla i Skövde. Kultur är en viktig del av kyrkans traditioner. Sång, musik och andra kulturformer som t.ex. teater är en del i religionsutövning. I en öppen folkkyrka är kulturen bred och välkomnande. Vi vill att Svenska kyrkan ska bjuda in och samverka med externa kulturarrangörer. Kultur i olika former och från olika länder blir broar mellan människor och stärker samhörighet och gemenskap.

Den 17 september kan du som är medlem vara med och påverka genom kyrkovalet.

Ruth Persson

kandidat Socialdemokraternas kyrkofullmäktigelista

Socialdemokraterna vill ha en öppen demokratisk kyrka för alla i Skövde. Kultur är en viktig del av kyrkans traditioner. Sång, musik och andra kulturformer som t.ex. teater är en del i religionsutövning. I en öppen folkkyrka är kulturen bred och välkomnande. Vi vill att Svenska kyrkan ska bjuda in och samverka med externa kulturarrangörer. Kultur i olika former och från olika länder blir broar mellan människor och stärker samhörighet och gemenskap.

Den 17 september kan du som är medlem vara med och påverka genom kyrkovalet.

Ruth Persson

kandidat Socialdemokraternas kyrkofullmäktigelista

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.