12 sep 2017 08:09

12 sep 2017 08:09

Jag tror på en pizzeria

Värsås:

Jag har hört mycket om att det skulle vara dåligt att öppna en pizzeria i Värsås, som att ungdomar kommer att få en dålig hälsa. Men om man tittar på detta från andra perspektiv så är det jättebra att ha en pizzeria i Värsås. För det första så hjälper det miljön genom att Värsåsborna bara behöver gå eller ta cykeln till pizzerian i stället för att ta bilen till Skövde eller den närmaste staden som har en pizzeria och då släpper man ut massor av koldioxid. Plus att när de går eller cyklar till pizzerian så ger det motion.

När Sörboden fanns där förut tror jag att alla gick oftare dit än vad de kommer att göra om det finns en pizzeria. I Sörboden fanns godis, läsk och massor av saker som är dåligt för hälsan och dit gick man flera gånger i veckan medan man kanske bara går till pizzerian 1–2 gånger i veckan. En pizza är också varm och tar tid att göra så man kanske inte kommer hinna med att ta en pizza innan träningen. Hur bra vore det inte att fira en seger för Värsås IFK på en pizzeria med en god, varm pizza?

En sak tycker jag är otroligt konstigt, Skövde har massor av pizzerior så varför kan inte Värsås skaffa en? Jag ser inte många ungdomar i Skövde som är otränade, tack vare sporten, det är så många ungdomar som tränar, spelar och kämpar i sin sport. Det finns ett fotbollslag i Värsås som man kan uppmuntra sina barn till att spela i, det finns hästar som man kan rida på, jag tror inte att någon kommer få en dålig hälsa.

Jag tycker att det är en fantastisk idé att starta en pizzeria, då kommer Värsås inte bara vara känt för att spela fotboll utan också för att de har en bra pizzeria. Jag skulle gärna vilja testa hans eller hennes pizza. Jag tror på denna idé.

TG

När Sörboden fanns där förut tror jag att alla gick oftare dit än vad de kommer att göra om det finns en pizzeria. I Sörboden fanns godis, läsk och massor av saker som är dåligt för hälsan och dit gick man flera gånger i veckan medan man kanske bara går till pizzerian 1–2 gånger i veckan. En pizza är också varm och tar tid att göra så man kanske inte kommer hinna med att ta en pizza innan träningen. Hur bra vore det inte att fira en seger för Värsås IFK på en pizzeria med en god, varm pizza?

En sak tycker jag är otroligt konstigt, Skövde har massor av pizzerior så varför kan inte Värsås skaffa en? Jag ser inte många ungdomar i Skövde som är otränade, tack vare sporten, det är så många ungdomar som tränar, spelar och kämpar i sin sport. Det finns ett fotbollslag i Värsås som man kan uppmuntra sina barn till att spela i, det finns hästar som man kan rida på, jag tror inte att någon kommer få en dålig hälsa.

Jag tycker att det är en fantastisk idé att starta en pizzeria, då kommer Värsås inte bara vara känt för att spela fotboll utan också för att de har en bra pizzeria. Jag skulle gärna vilja testa hans eller hennes pizza. Jag tror på denna idé.

TG

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.