12 sep 2017 08:09

12 sep 2017 08:09

Vad gör Värsås unikt?

Pizzeria:

Tänk att man kan vara så rädd för det främmande. Det man inte känner till. Är det inte bra att Värsås ungdomar kanske får en samlingsplats?

Värsåsborna ger en klar och tydlig bild av hur det var förr. Här släpps inget främmande in. Istället för att framstå som bakåtsträvande SD:are kan ni fråga Stöpen hur deras pizzeria bidrar till byn. Ni får mig att skämmas över mina rötter i Värsås. Handuppräckning nu: Hur många av er i Värsås köper pizza? Bara den inte bakas i ert närområde.

Jag har svårt att tro att de jag känner i Värsås är så trångsynta som upproret ger sken av. När jag växte upp i Varola och Skövde (skilda föräldrar) skulle jag och flera andra tyckt det vore ashäftigt med en pizzeria i byn.

Så till alla er trångsynta Värsåsbor vill jag bara säga en sak: Ni behöver inte vara rädda. Pizzor bakas i hela världen. Vad gör Värsås unikt?

Morgan Sjöberg

Tänk att man kan vara så rädd för det främmande. Det man inte känner till. Är det inte bra att Värsås ungdomar kanske får en samlingsplats?

Värsåsborna ger en klar och tydlig bild av hur det var förr. Här släpps inget främmande in. Istället för att framstå som bakåtsträvande SD:are kan ni fråga Stöpen hur deras pizzeria bidrar till byn. Ni får mig att skämmas över mina rötter i Värsås. Handuppräckning nu: Hur många av er i Värsås köper pizza? Bara den inte bakas i ert närområde.

Jag har svårt att tro att de jag känner i Värsås är så trångsynta som upproret ger sken av. När jag växte upp i Varola och Skövde (skilda föräldrar) skulle jag och flera andra tyckt det vore ashäftigt med en pizzeria i byn.

Så till alla er trångsynta Värsåsbor vill jag bara säga en sak: Ni behöver inte vara rädda. Pizzor bakas i hela världen. Vad gör Värsås unikt?

Morgan Sjöberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.