14 sep 2017 08:09

14 sep 2017 08:09

Missvisande glädjesiffror

Replik:

Tack Ann Larsson t.f. områdeschef Försäkringskassan Skaraborg för att du bemöter min insändare angående ditt påstående om att sjukskrivningstalet minskar. Jag hävdar dock bestämt att detta inte alls stämmer med verkligheten eftersom sjuka människor i många fall nekas vara sjukskrivna och det är klart att sjukskrivningstalen minskar då. Jag framför inte några sådana fall här, det är ju bara att läsa tidningarna och googla men Ann Larsson, jag blir mörkrädd när du försvarar de kränkningar som många sjuka människor dagligen utsätts för, sedan får du nämna vilka procenttal du vill för de människor som råkat illa ut har sannolikt ingen förståelse för dina missvisande glädjesiffror.

Tack för att jag är välkommen att få ställa frågor till dig men tyvärr tror jag inte att det hjälper de människor som drabbats av Försäkringskassans skoningslösa handläggning.

Kent Rohdin

Tack Ann Larsson t.f. områdeschef Försäkringskassan Skaraborg för att du bemöter min insändare angående ditt påstående om att sjukskrivningstalet minskar. Jag hävdar dock bestämt att detta inte alls stämmer med verkligheten eftersom sjuka människor i många fall nekas vara sjukskrivna och det är klart att sjukskrivningstalen minskar då. Jag framför inte några sådana fall här, det är ju bara att läsa tidningarna och googla men Ann Larsson, jag blir mörkrädd när du försvarar de kränkningar som många sjuka människor dagligen utsätts för, sedan får du nämna vilka procenttal du vill för de människor som råkat illa ut har sannolikt ingen förståelse för dina missvisande glädjesiffror.

Tack för att jag är välkommen att få ställa frågor till dig men tyvärr tror jag inte att det hjälper de människor som drabbats av Försäkringskassans skoningslösa handläggning.

Kent Rohdin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.