10 okt 2017 08:14

10 okt 2017 08:14

Låt ungdomarna utvecklas i en lägre serie

Ishockey:

På vilket sätt tror ledningen för J18-laget att ungdomarna motiveras av att förlora med exempelvis 11–0 eller som i söndags 15–1? Det måste väl ha funnits en annan serie att spela i än Elit? Jämför med Mariestad Bois. Jag tror inte att det blir många spelare kvar till nästa säsong med nuvarande inställning! Låt ungdomarna utvecklas i en lägre serie.

Gammal spelare

På vilket sätt tror ledningen för J18-laget att ungdomarna motiveras av att förlora med exempelvis 11–0 eller som i söndags 15–1? Det måste väl ha funnits en annan serie att spela i än Elit? Jämför med Mariestad Bois. Jag tror inte att det blir många spelare kvar till nästa säsong med nuvarande inställning! Låt ungdomarna utvecklas i en lägre serie.

Gammal spelare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.