11 okt 2017 08:15

11 okt 2017 08:15

Jag fick en fantastisk vård

Skas:

Den 25/9 skrev Bo Wilsson en insändare, där han berömde sjukvården på Skas och jag håller med fullständigt.

Den 9/9 drabbades jag av en hjärtinfarkt. Det blev ambulansfärd till Skövde. Jag togs om hand på ett helt fantastiskt sätt både av ambulanspersonalen och på Skas, bl.a. av en sjuksköterska, som om jag fattade saken rätt var extra inringd. Efter att ha försökt med en ballongsprängning tog man kontakt med Göteborg.

Sen flögs jag med helikopter till Sahlgrenska. I helikoptern fanns en läkare med. Vi tretiden lyfte helikoptern från Skas och klockan åtta var jag färdigopererad med en bypass-operation, som tog fyra timmar. Helt otroligt!

Allt gick bra och efter några dagar i Göteborg var jag tillbaka i Skövde igen för några dagars eftervård. Alla har tagit så väl hand om mig. Tusen tack till alla, som har varit inblandade!

Tacksam hjärtpatient

Den 9/9 drabbades jag av en hjärtinfarkt. Det blev ambulansfärd till Skövde. Jag togs om hand på ett helt fantastiskt sätt både av ambulanspersonalen och på Skas, bl.a. av en sjuksköterska, som om jag fattade saken rätt var extra inringd. Efter att ha försökt med en ballongsprängning tog man kontakt med Göteborg.

Sen flögs jag med helikopter till Sahlgrenska. I helikoptern fanns en läkare med. Vi tretiden lyfte helikoptern från Skas och klockan åtta var jag färdigopererad med en bypass-operation, som tog fyra timmar. Helt otroligt!

Allt gick bra och efter några dagar i Göteborg var jag tillbaka i Skövde igen för några dagars eftervård. Alla har tagit så väl hand om mig. Tusen tack till alla, som har varit inblandade!

Tacksam hjärtpatient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.