11 okt 2017 08:16

11 okt 2017 08:16

Sluta skräpa ner i vår stad!

Skräp:

Det är tacksamt att så många vill plocka skräp på våra gator, torg och grönområden, allt för att vi ska kunna visa upp en skön stad att bo i. Mer tacksamt vore att få de som slänger skräpet att sluta med det. Vi har en förnämlig sopstation med anvisning om var alla typer av skräp kan slängas. Det finns ingen ursäkt för er som sölar ner vår stad. Sluta!

Gösta Carlson

pensionär

Det är tacksamt att så många vill plocka skräp på våra gator, torg och grönområden, allt för att vi ska kunna visa upp en skön stad att bo i. Mer tacksamt vore att få de som slänger skräpet att sluta med det. Vi har en förnämlig sopstation med anvisning om var alla typer av skräp kan slängas. Det finns ingen ursäkt för er som sölar ner vår stad. Sluta!

Gösta Carlson

pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.