12 okt 2017 08:11

12 okt 2017 08:11

Måste man slå ihjäl sig?

Busshållplatser:

Som jag skrivit i tidigare insändare är jag trött på låga busshållplatser. Har tidigare klagat på Storegårdens hållplatser på båda sidor. Nere vid Resecentrum är de också för låga. En dam med rullator ramlade rätt i gatan men bussföraren hjälpte inte till, det var andra som hjälpte henne. Hon skadade sitt finger och blodet droppade. Jag har plåster i plånboken så vi kunde lappa ihop såret. Måste man slå ihjäl sig innan något görs?

Själv hade jag en trevlig busschaufför som hjälpte mig på bussen och släppte ner plattan när jag gick av vid Storegården.

Åke Andersson

Som jag skrivit i tidigare insändare är jag trött på låga busshållplatser. Har tidigare klagat på Storegårdens hållplatser på båda sidor. Nere vid Resecentrum är de också för låga. En dam med rullator ramlade rätt i gatan men bussföraren hjälpte inte till, det var andra som hjälpte henne. Hon skadade sitt finger och blodet droppade. Jag har plåster i plånboken så vi kunde lappa ihop såret. Måste man slå ihjäl sig innan något görs?

Själv hade jag en trevlig busschaufför som hjälpte mig på bussen och släppte ner plattan när jag gick av vid Storegården.

Åke Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.