13 okt 2017 15:06

13 okt 2017 15:06

Tack för gott samarbete i trafiken

Cyklister:

Vi är två glada cyklister som cyklar från Tibro till Skövde till våra jobb några morgnar i veckan. Vi vill bara berömma alla bilister för att ni visar god hänsyn och håller bra avstånd. Vi har rejäl belysning och hoppas att vi syns bra i nuvarande höstmörker. Tack för gott samarbete i trafiken!

Conny Bjurman och Patrik Sandnes

Vi är två glada cyklister som cyklar från Tibro till Skövde till våra jobb några morgnar i veckan. Vi vill bara berömma alla bilister för att ni visar god hänsyn och håller bra avstånd. Vi har rejäl belysning och hoppas att vi syns bra i nuvarande höstmörker. Tack för gott samarbete i trafiken!

Conny Bjurman och Patrik Sandnes

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.