13 nov 2017 08:15

13 nov 2017 08:15

Borde gälla även oss utanför stan

Replik:

I SLA 31/10 skrev signaturen ”Fattigpensionär” ett inlägg i debatten om gratis bussresor för pensionärer i Skövde kommun. Nu undrar jag varför du anser att bara pensionärer som bor inom Skövde tätort skall få åka gratis. Vi som bor i ytterområdena betalar lika mycket i skatt som ni i stan gör. Du nämner miljöaspekten. Ju längre man åker med bil ju mer utsläpp blir det väl. Det vore väl bättre att vi som bor längre från stan får åka buss gratis.

Jag tycker det är dags att sluta diskriminera oss som inte bor mitt i stan! För övrigt håller vi 70-plussare med Bengt Sjökvist om gratis bussresor för alla pensionärer.

70+

I SLA 31/10 skrev signaturen ”Fattigpensionär” ett inlägg i debatten om gratis bussresor för pensionärer i Skövde kommun. Nu undrar jag varför du anser att bara pensionärer som bor inom Skövde tätort skall få åka gratis. Vi som bor i ytterområdena betalar lika mycket i skatt som ni i stan gör. Du nämner miljöaspekten. Ju längre man åker med bil ju mer utsläpp blir det väl. Det vore väl bättre att vi som bor längre från stan får åka buss gratis.

Jag tycker det är dags att sluta diskriminera oss som inte bor mitt i stan! För övrigt håller vi 70-plussare med Bengt Sjökvist om gratis bussresor för alla pensionärer.

70+

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.