13 nov 2017 08:15

13 nov 2017 08:15

Hur många flygresor står Cementa för?

Utsläpp:

Det är skrämmande att höra hur mycket koldioxid Cementa i Slite på Gotland släpper ut, motsvarande mer än 200 000 flygresor tur och retur Thailand per år, vilket motsvarar fem procent av Sveriges årliga koldioxidutsläpp. Men nu menar Cementa att man hittat den efterlängtade tekniken för att få ned sitt koldioxidutsläpp till noll, att det sen tar över 20 år innan man kommit till noll är väl mindre bra, men bättre sent än aldrig! Då frågar man sig hur många flygresor Cementa Skövde årligen står för? Intressant att få svar på!

Johnny Design

Det är skrämmande att höra hur mycket koldioxid Cementa i Slite på Gotland släpper ut, motsvarande mer än 200 000 flygresor tur och retur Thailand per år, vilket motsvarar fem procent av Sveriges årliga koldioxidutsläpp. Men nu menar Cementa att man hittat den efterlängtade tekniken för att få ned sitt koldioxidutsläpp till noll, att det sen tar över 20 år innan man kommit till noll är väl mindre bra, men bättre sent än aldrig! Då frågar man sig hur många flygresor Cementa Skövde årligen står för? Intressant att få svar på!

Johnny Design

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.