15 nov 2017 08:15

15 nov 2017 08:15

Säg inte att jag ska skämmas

Replik:

Leif Norén, jag lever i ett land som gjort mycket mer för människor på flykt än de flesta andra länder. Vår moraliska kompass har nu lett oss till en situation där realpolitik gäller, oavsett hur mycket vi öppnar våra hjärtan och våra plånböcker.

Säg inte åt mig att jag ska skämmas, Leif Norén, det tänker jag inte göra.

Tack för ordet

Leif Norén, jag lever i ett land som gjort mycket mer för människor på flykt än de flesta andra länder. Vår moraliska kompass har nu lett oss till en situation där realpolitik gäller, oavsett hur mycket vi öppnar våra hjärtan och våra plånböcker.

Säg inte åt mig att jag ska skämmas, Leif Norén, det tänker jag inte göra.

Tack för ordet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.