15 nov 2017 08:14

15 nov 2017 08:14

Vi vill också ha gratis buss!

Arbetslösa:

När vi ändå är inne på ämnet gratis buss för pensionärer, så vill även vi arbetslösa ha den möjligheten. Många av oss lever också på eller under existensminimum. Så varför inte ge oss den fördelen med? För den som har haft en låg lön och nu är nere på 60 procent av den har inte mycket att röra sig med. Ska man sen ta sig till Skövde när Arbetsförmedlingen kallar så vill det till att ha pengar till bussen. Annars väntar upp till 60 karensdagar.

Arbetssökande

När vi ändå är inne på ämnet gratis buss för pensionärer, så vill även vi arbetslösa ha den möjligheten. Många av oss lever också på eller under existensminimum. Så varför inte ge oss den fördelen med? För den som har haft en låg lön och nu är nere på 60 procent av den har inte mycket att röra sig med. Ska man sen ta sig till Skövde när Arbetsförmedlingen kallar så vill det till att ha pengar till bussen. Annars väntar upp till 60 karensdagar.

Arbetssökande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.