12 jan 2018 14:02

12 jan 2018 14:02

Var ska besökare parkera?

Aspö:

För två månader sedan besökte jag mina vänner som bor i Skövdes nya bostadsområde vid Aspö. Jag åkte bil med min fru och när jag kom fram till angiven adress på Aspövägen sökte jag parkering. Efter mycket letande och frågande fann jag en besöksparkering med tio parkeringsplatser (nio bilar plus en släpkärra). Parkerade på annan plats men avråddes eftersom det blir parkeringsböter från bostadsbolaget (ytterligare en rejäl intäkt utöver hyrorna). Till slut hittade jag en plats vid en förskola i närheten.

I lördags var jag/vi hos våra vänner igen. Då visste vi ju var besöksparkeringen låg så vi åkte dit för på nytt se hela besöksparkeringen upptagen (förmodligen samma bilar), dock var släpkärran placerad utanför besöksparkering, och utan parkeringsbot. Jag hittade då min förra plats vid förskolan men jag övervägde Sandtorget eftersom lervällingen på väg upp från förskolan och fram till huvudentrén var jag inte skodd för. Med tidsbrist valde jag förskolans parkering.

Min enkla fråga är: Hur tänker ni som bygger och hyr ut och var ska eventuella besökare parkera?

Einar

I lördags var jag/vi hos våra vänner igen. Då visste vi ju var besöksparkeringen låg så vi åkte dit för på nytt se hela besöksparkeringen upptagen (förmodligen samma bilar), dock var släpkärran placerad utanför besöksparkering, och utan parkeringsbot. Jag hittade då min förra plats vid förskolan men jag övervägde Sandtorget eftersom lervällingen på väg upp från förskolan och fram till huvudentrén var jag inte skodd för. Med tidsbrist valde jag förskolans parkering.

Min enkla fråga är: Hur tänker ni som bygger och hyr ut och var ska eventuella besökare parkera?

Einar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.