13 feb 2018 08:14

13 feb 2018 08:14

Kommunalrådet helt fel ute

Räv-SM:

Hur är du funtad Katarina Jonsson? Är du så enkelspårig att det enda som betyder något är att sätta Skövde på kartan? I det här fallet är du nog helt fel ute. Att sponsra ett starkt kritiserat Stövar-SM för rävhundar får säkerligen motsatt effekt. Ditt eget varumärke och Skövde kommun får sig en rejäl törn. Rävars väl och ve är betydligt viktigare. Att värna våra djur och skydda dem för stress och lidande betyder mer än ett kommunalråds jakt på poäng.

Anne Gustafson

Hur är du funtad Katarina Jonsson? Är du så enkelspårig att det enda som betyder något är att sätta Skövde på kartan? I det här fallet är du nog helt fel ute. Att sponsra ett starkt kritiserat Stövar-SM för rävhundar får säkerligen motsatt effekt. Ditt eget varumärke och Skövde kommun får sig en rejäl törn. Rävars väl och ve är betydligt viktigare. Att värna våra djur och skydda dem för stress och lidande betyder mer än ett kommunalråds jakt på poäng.

Anne Gustafson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.