13 feb 2018 08:14

13 feb 2018 08:14

Tillåtet att använda obehöriga lärare?

Karlsborg:

Är det verkligen tillåtet att Karlsborgs kommun får använda ej behöriga lärare som kan mindre svenska än eleverna? Många av de nyanlända är frustrerade över situationen och är oroliga när de ska upp i gymnasiet. Gör en förändring omgående, detta kan inte vara tillåtet!

Ursäkta att jag skriver anonymt men jag är inte i skolans värld och när det hörs utanför skolan också då kan jag inte låta bli att reagera. Kommunen har fått pengar från staten för att ge dessa barn en likvärdig utbildning som den våra svenska barn får. Vill gärna ha en redovisning på vart alla miljoner har gått.

Orolig kommuninvånare

Är det verkligen tillåtet att Karlsborgs kommun får använda ej behöriga lärare som kan mindre svenska än eleverna? Många av de nyanlända är frustrerade över situationen och är oroliga när de ska upp i gymnasiet. Gör en förändring omgående, detta kan inte vara tillåtet!

Ursäkta att jag skriver anonymt men jag är inte i skolans värld och när det hörs utanför skolan också då kan jag inte låta bli att reagera. Kommunen har fått pengar från staten för att ge dessa barn en likvärdig utbildning som den våra svenska barn får. Vill gärna ha en redovisning på vart alla miljoner har gått.

Orolig kommuninvånare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.