14 feb 2018 14:22

14 feb 2018 14:22

Ge tillbaka ungarna sina lov!

Skolan:

Nu är det äntligen sportlov, wihoo!

Kommer hem och tjoar för min lillebrors glädjes skull… En veckas lov att se fram emot där man inte behöver tänka på skolan, bara kunna koppla av hjärnan från allt och fokusera på det roliga i livet. Men nej! Han packar upp sin väska och där är en bok på minst 100 sidor som han ska ha prov på måndagen efter lovet…

Tycker att lovet är till för att man ska få den där veckan borta från allt som har med skola att göra då det är skola alla andra dagar på året ändå och någon gång behöver man bara samla på sig energi, få tänka på annat och sen kunna komma tillbaka fulltankad igen. Alla människor behöver ett brejk från jobb, skola, vardagen ibland för att fungera i längden och då åker man på semester för att få koppla av och det är även det lovet är till för.

Vi ska inte skapa nya Einsteins, så sluta ge prov så dumt och ge tillbaka ungarna sina lov!

GM

Kommer hem och tjoar för min lillebrors glädjes skull… En veckas lov att se fram emot där man inte behöver tänka på skolan, bara kunna koppla av hjärnan från allt och fokusera på det roliga i livet. Men nej! Han packar upp sin väska och där är en bok på minst 100 sidor som han ska ha prov på måndagen efter lovet…

Tycker att lovet är till för att man ska få den där veckan borta från allt som har med skola att göra då det är skola alla andra dagar på året ändå och någon gång behöver man bara samla på sig energi, få tänka på annat och sen kunna komma tillbaka fulltankad igen. Alla människor behöver ett brejk från jobb, skola, vardagen ibland för att fungera i längden och då åker man på semester för att få koppla av och det är även det lovet är till för.

Vi ska inte skapa nya Einsteins, så sluta ge prov så dumt och ge tillbaka ungarna sina lov!

GM

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.