14 feb 2018 14:22

14 feb 2018 14:22

Ovärderliga skyddsombud

Hjältar:

I dag på Alla hjärtans dag vill vi ge en ros till alla ovärderliga skyddsombud i IF Metall. Tillsammans besöker ni över 6 000 industriarbetsplatser om året, och varenda besök spelar roll. Ni gör industrin säkrare – och oss industriarbetare tryggare på jobbet. Vi kommer aldrig att gå med på att minska er makt, som Svenskt Näringsliv vill. Ni är våra hjältar i kampen för en bättre arbetsmiljö!

Styrelsen IF Metall Östra Skaraborg

I dag på Alla hjärtans dag vill vi ge en ros till alla ovärderliga skyddsombud i IF Metall. Tillsammans besöker ni över 6 000 industriarbetsplatser om året, och varenda besök spelar roll. Ni gör industrin säkrare – och oss industriarbetare tryggare på jobbet. Vi kommer aldrig att gå med på att minska er makt, som Svenskt Näringsliv vill. Ni är våra hjältar i kampen för en bättre arbetsmiljö!

Styrelsen IF Metall Östra Skaraborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.