17 apr 2018 08:11

17 apr 2018 08:11

Välskött i Karlsborg

Trivsel:

Som cyklist/fotgängare har jag blivit positivt överraskad av hur bra sandning och snöskottning sköts här i Karlsborg. Aldrig några problem att ta sig fram. Likaså om sommaren, då rabatter och gräsmattor är välskötta. Därför: Tack till er killar och tjejer som jobbar med detta! Ni betyder nog mer för trivseln här i Karlsborg än vad ni själva anar.

Leif Johansson

Som cyklist/fotgängare har jag blivit positivt överraskad av hur bra sandning och snöskottning sköts här i Karlsborg. Aldrig några problem att ta sig fram. Likaså om sommaren, då rabatter och gräsmattor är välskötta. Därför: Tack till er killar och tjejer som jobbar med detta! Ni betyder nog mer för trivseln här i Karlsborg än vad ni själva anar.

Leif Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.