16 maj 2018 08:10

16 maj 2018 08:10

Stoppa nazisterna nu!

Brottsligt:

Ser på första sidan i SLA 14 maj att det blir allt fler aktioner från lokala nazister. Var är ni politiker? Har ni inte hört om ”FN-konventionen mot rasism” som Sverige skrev under redan 1969? Den säger i klartext att anslutna stater förbinder sig att ”olagligförklara och förbjuda organisationer, samt organiserad propaganda och all annan propaganda, som främjar och uppmanar till rasdiskriminering.” Organisationen ska förbjudas och medlemskap i den vara brottsligt.

Kom inte med yttrandefrihetsargumentet, det har inget med det här att göra. NMR måste stoppas, och det nu! Det började med ”bara några som marscherade” innan andra världskriget också, och vi vet ju alla hur det gick!

Stoppa nazisterna nu, innan det är försent!

Oroad inför #Val2018

Ser på första sidan i SLA 14 maj att det blir allt fler aktioner från lokala nazister. Var är ni politiker? Har ni inte hört om ”FN-konventionen mot rasism” som Sverige skrev under redan 1969? Den säger i klartext att anslutna stater förbinder sig att ”olagligförklara och förbjuda organisationer, samt organiserad propaganda och all annan propaganda, som främjar och uppmanar till rasdiskriminering.” Organisationen ska förbjudas och medlemskap i den vara brottsligt.

Kom inte med yttrandefrihetsargumentet, det har inget med det här att göra. NMR måste stoppas, och det nu! Det började med ”bara några som marscherade” innan andra världskriget också, och vi vet ju alla hur det gick!

Stoppa nazisterna nu, innan det är försent!

Oroad inför #Val2018

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.