05 jun 2018 08:08

05 jun 2018 08:08

Lägg projektet i malpåse

Gondollift:

Till Alliansen:

Om ni till varje pris vill genomföra det ej genomtänkta projektet gondollift, från Dalvägen upp till Billingen, då måste ni ha planerat för ett mycket stort antal personer som skall utnyttja liften. Personer som har tänkt åka med liften upp till Billingen, som är bilburna, var skall de parkera bilen? Har ni planerat in en parkeringsplats med parkeringsavgift? Om inte, då tar den bilburne bilen upp till Billingen. Det kan väl inte vara lönsamt att bygga en lift endast för personer i närområdet?

Ni inom Alliansen skulle nog få fler röster i kommande val om ni lägger projektet i malpåse.

Stig Persson

Till Alliansen:

Om ni till varje pris vill genomföra det ej genomtänkta projektet gondollift, från Dalvägen upp till Billingen, då måste ni ha planerat för ett mycket stort antal personer som skall utnyttja liften. Personer som har tänkt åka med liften upp till Billingen, som är bilburna, var skall de parkera bilen? Har ni planerat in en parkeringsplats med parkeringsavgift? Om inte, då tar den bilburne bilen upp till Billingen. Det kan väl inte vara lönsamt att bygga en lift endast för personer i närområdet?

Ni inom Alliansen skulle nog få fler röster i kommande val om ni lägger projektet i malpåse.

Stig Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.