13 jun 2018 08:11

13 jun 2018 08:22

Kapten Löfven får mönstra av skutan

DEBATT

Replik till Kent Rohdin i SLA 7/6.

Ja du Kent, att ösa eller inte ösa det är frågan. Eftersom Sverige har bland världens högsta skatter så var det på tiden att de sänkts. Finns många miljarder att spara in på den generösa flyktingpolitiken som framför allt Socialdemokraterna bedriver. Vad tror du att det kostar att låta 9 000 vuxna män stanna som beslutades i torsdags? Som tur är så har Sverigedemokraterna vind i seglen p.g.a. regeringens slappa hantering, vi har den sämsta statsministern i mannaminne.

Jag konstaterar att vi har helt olika åsikter och det får man ha i en demokrati. Men i september kommer du att se att du röstade på fel parti när kapten Löfven och hans besättning får mönstra av skutan Sverige, och SD kommer att styra upp invandringen åt oss.

Mikael Andersson

 

Ja du Kent, att ösa eller inte ösa det är frågan. Eftersom Sverige har bland världens högsta skatter så var det på tiden att de sänkts. Finns många miljarder att spara in på den generösa flyktingpolitiken som framför allt Socialdemokraterna bedriver. Vad tror du att det kostar att låta 9 000 vuxna män stanna som beslutades i torsdags? Som tur är så har Sverigedemokraterna vind i seglen p.g.a. regeringens slappa hantering, vi har den sämsta statsministern i mannaminne.

Jag konstaterar att vi har helt olika åsikter och det får man ha i en demokrati. Men i september kommer du att se att du röstade på fel parti när kapten Löfven och hans besättning får mönstra av skutan Sverige, och SD kommer att styra upp invandringen åt oss.

Mikael Andersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.