13 jun 2018 08:10

13 jun 2018 08:21

Låt inte gångarna förstöra kyrkogården

TIBRO

Tibro kyrkogård är bland de vackraste i Västsverige, mycket välskött och fin, allt utom gångarna för de ser bedrövliga ut.

Nu när det varit så torrt ryker det som på rallyvägar i Sydafrika när ett arbetsfordon passerar, det är som pulver. Går man i mörka kläder på gången är de grå när man kommer hem, och när det regnar är det som geggamoja. Det saknas grus och har varit så i många år, varför? Finns det inga pengar eller vad är felet? Så låt inte gångarna dra ner helheten på vår vackra kyrkogård!

PS. Låna pengar av kyrkan, då kanske det till och med kan bli asfalt, som de har i Skövde. DS.

Johnny Design

 

Nu när det varit så torrt ryker det som på rallyvägar i Sydafrika när ett arbetsfordon passerar, det är som pulver. Går man i mörka kläder på gången är de grå när man kommer hem, och när det regnar är det som geggamoja. Det saknas grus och har varit så i många år, varför? Finns det inga pengar eller vad är felet? Så låt inte gångarna dra ner helheten på vår vackra kyrkogård!

PS. Låna pengar av kyrkan, då kanske det till och med kan bli asfalt, som de har i Skövde. DS.

Johnny Design

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.