13 jun 2018 08:09

13 jun 2018 08:20

Ovärdigt av Miljöpartiet

REPLIK

Miljöpartiets företrädare i Skaraborg kritiserar en ledare i SLA den 29 maj för att vara satirisk och bygga på halvsanningar. Den huvudsakliga grunden för deras kritik tycks dock vara att skribenten tidigare varit anställd av ett annat parti, Moderaterna.

Vilken bakgrund en enskild ledarskribent har är dock helt ointressant. SLA står bakom de ledare som publiceras, och den som skriver har tidningens fulla förtroende.

Miljöpartiets företrädare bör således lära sig att skilja på sak och person då de skriver en replik. Att försöka plocka partipolitiska poänger på en skribents tidigare anställning, och dessutom använda härskartekniker som att omnämna henne nästan enbart vid förnamn, är ovärdigt företrädare för ett riksdagsparti.

Peter Henriksson

Ansvarig utgivare SLA

Vilken bakgrund en enskild ledarskribent har är dock helt ointressant. SLA står bakom de ledare som publiceras, och den som skriver har tidningens fulla förtroende.

Miljöpartiets företrädare bör således lära sig att skilja på sak och person då de skriver en replik. Att försöka plocka partipolitiska poänger på en skribents tidigare anställning, och dessutom använda härskartekniker som att omnämna henne nästan enbart vid förnamn, är ovärdigt företrädare för ett riksdagsparti.

Peter Henriksson

Ansvarig utgivare SLA

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.