14 jun 2018 14:37

14 jun 2018 14:37

Bra gjort Kate!

Tidan:

Tack Kate Mårtensson. Vilket enastående arbete du gör på din fritid. Troligen så kommer du att lyckas med resten av cykelvägen inne i Tidan också. Hoppas du orkar, för detta gör vårt samhälle mycket bättre att leva i. Men du har fel i att det är 30 års önskan, du kan nog plussa på tio år till och ett antal olyckor och tillbud.

Detta är väl något som egentligen Skövde kommun borde ha utfört för länge sedan. Jag tycker ni borde förklara varför ni lägger ner så lite intresse utanför stadsgränsen. Ibland känns det som vi som bor utanför stadsgränsen inte finns eller bor i samma land.

Och varför har arbetet med fiber avstannat, är det något viktigare arbete inne i Skövde som går före?

Arnold Karlén

Tack Kate Mårtensson. Vilket enastående arbete du gör på din fritid. Troligen så kommer du att lyckas med resten av cykelvägen inne i Tidan också. Hoppas du orkar, för detta gör vårt samhälle mycket bättre att leva i. Men du har fel i att det är 30 års önskan, du kan nog plussa på tio år till och ett antal olyckor och tillbud.

Detta är väl något som egentligen Skövde kommun borde ha utfört för länge sedan. Jag tycker ni borde förklara varför ni lägger ner så lite intresse utanför stadsgränsen. Ibland känns det som vi som bor utanför stadsgränsen inte finns eller bor i samma land.

Och varför har arbetet med fiber avstannat, är det något viktigare arbete inne i Skövde som går före?

Arnold Karlén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.