14 jun 2018 08:11

14 jun 2018 08:11

Fy skäms på er i Equmeniakyrkan!

Reklam:

Sedan när är det tillåtet att använda Tibros konstverk till reklampelarelanslagstavla? Man blir förvånad att Equmeniakyrkan inte har bättre omdöme. Använd de anslagstavlor som finns uppsatta på flera ställen i kommunen, man klistrar inte upp ett färgglatt A4-ark på den rostfria pylonen utanför Ica för att bjuda in människor till er gudstjänst i söndags.

Medlemmar i Equmeniakyrkan: Tänk på att man ska leva som man lär!

Konstvän

Sedan när är det tillåtet att använda Tibros konstverk till reklampelarelanslagstavla? Man blir förvånad att Equmeniakyrkan inte har bättre omdöme. Använd de anslagstavlor som finns uppsatta på flera ställen i kommunen, man klistrar inte upp ett färgglatt A4-ark på den rostfria pylonen utanför Ica för att bjuda in människor till er gudstjänst i söndags.

Medlemmar i Equmeniakyrkan: Tänk på att man ska leva som man lär!

Konstvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.