14 jun 2018 14:36

14 jun 2018 14:36

Vi kan höras efter valet

Politik:

Replik till ”En nöjd båtägare” i SLA 9/6.

Eftersom du inte vågar skriva ut ditt namn så förtjänar du inte egentligen ett svar. Ditt raljerande och trams, och vilka vi är och vad ni ska fixa berättar du inte. Men det gör ju inte kappvändaren Löfven heller. Men vilka mina kompisar är och ifall de har båt eller ej har du inte med att göra. Menar du med kompisar vilket parti jag röstar på? Då ska jag stilla din nyfikenhet, jag röstar på och sympatiserar med Sverigedemokraterna. Det enda partiet som kommer att ”fixa” invandringen och på så sätt frigöra många miljarder att använda till Sveriges nermonterade välfärd. Vi kan höras efter valet i september så får vi se vad ni skulle ”fixa”.

Mikael Andersson

Replik till ”En nöjd båtägare” i SLA 9/6.

Eftersom du inte vågar skriva ut ditt namn så förtjänar du inte egentligen ett svar. Ditt raljerande och trams, och vilka vi är och vad ni ska fixa berättar du inte. Men det gör ju inte kappvändaren Löfven heller. Men vilka mina kompisar är och ifall de har båt eller ej har du inte med att göra. Menar du med kompisar vilket parti jag röstar på? Då ska jag stilla din nyfikenhet, jag röstar på och sympatiserar med Sverigedemokraterna. Det enda partiet som kommer att ”fixa” invandringen och på så sätt frigöra många miljarder att använda till Sveriges nermonterade välfärd. Vi kan höras efter valet i september så får vi se vad ni skulle ”fixa”.

Mikael Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.